Новости2021-08-04T12:38:39+02:00
308, 2023

Работна средба со министерот Љупчо Николовски и директорот проф. д-р Валентина Пеливаноска во МЗШВ – Финансиска поддршка за набавка на систем за наводнување капка по капка за НИТП

август 3, 2023|

Go to Top