+389 75 319 352|nit@uklo.edu.mk
Новости2021-08-04T12:38:39+02:00
712, 2023

Средба организирана од страна на МЗШВ каде учествуваше директорот на НИТП проф д-р Валентина Пеливаноска и каде министерот Љупчо Николовски поддржа 26 активности на Националната рурална мрежа

декември 7, 2023|

Go to Top