+389 75 319 352|nit@uklo.edu.mk
Loading...
Почетна2024-01-15T14:16:17+02:00

Пријавување за обука за дистрибутери и советници

Информации

Уплатница

АНАЛИЗА НА ПОЧВА И ЃУБРИВА

Анализа на почва

НОВОСТИ

Средба организирана од страна на МЗШВ каде учествуваше директорот на НИТП проф д-р Валентина Пеливаноска и каде министерот Љупчо Николовски поддржа 26 активности на Националната рурална мрежа

декември 7, 2023|

Работна средба со министерот Љупчо Николовски и директорот проф д-р Валентина Пеливаноска во МЗШВ -Финансиска поддршка за набавка на систем за наводнување капка по капка за НИТП

август 3, 2023|

9.03.2023 Состанок и договор со Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство на РСМ за лиценцирање на овластени лица за ФФП

март 9, 2023|

Министеерство за образование и наука
European University Association
Institutional Evaluation Programme
BUA
EMSCO
MSQ
tutori
Go to Top