biljana

About biljana

Овој автор сеуште не внел податоци.
So far biljana has created 82 blog entries.
12 04, 2024

Централната лабораторија на УКЛО предадена на управување на Институтот за тутун – Прилеп

2024-04-19T12:38:34+02:00април 12, 2024|Некатегоризирано, Новости|

Инстутутот за тутун – Прилеп, најстарата единица на УКЛО, [...]

7 12, 2023

Средба организирана од страна на МЗШВ каде учествуваше директорот на НИТП, проф. д-р Валентина Пеливаноска

2024-04-12T23:11:54+02:00декември 7, 2023|Некатегоризирано, Новости|

На 23.11.2023 година директорот на Научниот институт за тутун [...]

9 11, 2023

Учество на група научни работници на IV Студентска конференција- Критични прашања во земјоделството и животната средина, Земјоделски факултет Штип 9 ноември

2024-04-18T12:20:51+02:00ноември 9, 2023|Учества|

Учество на група научни работници на IV Студентска конференција- Критични [...]

Go to Top