Uncategorized

29 11, 2022

Работна средба со претставници од Националната и универзитетска библиотека “Св. Климент Охридски” – Скопје

2022-11-30T19:03:35+02:00November 29, 2022|News, Uncategorized|

На ден 29.11.2022 година во НИТП се одржа состанок [...]

Go to Top