+389 75 319 352|nit@uklo.edu.mk

Учества

9 11, 2023

Учество на група научни работници на IV Студентска конференција- Критични прашања во земјоделството и животната средина, Земјоделски факултет Штип 9 ноември

2023-12-25T14:27:09+02:00ноември 9, 2023|Учества|

Учество на група научни работници на IV Студентска конференција- Критични [...]

Go to Top