Новости

3 08, 2021

Одлуки за: роковник на активности и постапка за избор на директор и членови на комисија

2022-04-13T13:05:33+02:00август 3, 2021|Некатегоризирано, Новости|

Одлуки за: Постапка за избор на Директор и членови [...]

3 08, 2021

Одлука за спроведување на колоквиуми, испити и одбрана на магистерски и докторски трудови за учебна 2019 – 2020

2022-04-13T13:05:44+02:00август 3, 2021|Некатегоризирано, Новости|

Одлука за спроведување на колоквиуми, испити и одбрана [...]

Go to Top