Новости

9 03, 2023

9.03.2023 Состанок и договор со Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство на РСМ за лиценцирање на овластени лица за ФФП

2023-03-29T09:32:23+02:00март 9, 2023|Некатегоризирано, Новости|

На 9.03.2023 година се одржа состанок во Министерството за [...]

15 02, 2023

Работна средба во Универзитет Гоце Делчев, Земјоделски факултет- Штип

2023-02-20T10:43:23+02:00февруари 15, 2023|Некатегоризирано, Новости|

Работна средба во Универзитет Гоце Делчев, Земјоделски факултет- Штип [...]

29 11, 2022

Работна средба со претставници од Националната и универзитетска библиотека “Св. Климент Охридски” – Скопје

2022-11-30T19:04:57+02:00ноември 29, 2022|Некатегоризирано, Новости|

На ден 29.11.2022 година во НИТП се одржа состанок [...]

14 07, 2022

Работна средба со високи претставници од АЛАЈАНС УАН во Научниот институт за тутун – Прилеп

2022-08-20T08:54:25+02:00јули 14, 2022|Некатегоризирано, Новости|

Работна средба со високи претставници од АЛАЈАНС УАН во [...]

Go to Top