+389 75 319 352|nit@uklo.edu.mk

Новости

7 12, 2023

Средба организирана од страна на МЗШВ каде учествуваше директорот на НИТП проф д-р Валентина Пеливаноска и каде министерот Љупчо Николовски поддржа 26 активности на Националната рурална мрежа

2023-12-25T12:10:35+02:00декември 7, 2023|Некатегоризирано, Новости|

На 23.11.2023 година директорот на Научниот институт за тутун [...]

3 08, 2023

Работна средба со министерот Љупчо Николовски и директорот проф д-р Валентина Пеливаноска во МЗШВ -Финансиска поддршка за набавка на систем за наводнување капка по капка за НИТП

2023-10-05T12:07:21+02:00август 3, 2023|Некатегоризирано, Новости|

9 03, 2023

9.03.2023 Состанок и договор со Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство на РСМ за лиценцирање на овластени лица за ФФП

2023-03-29T09:32:23+02:00март 9, 2023|Некатегоризирано, Новости|

На 9.03.2023 година се одржа состанок во Министерството за [...]

Go to Top