+389 75 319 352|nit@uklo.edu.mk
29 11, 2022

Работна средба со претставници од Националната и универзитетска библиотека “Св. Климент Охридски” – Скопје

2022-11-30T19:04:57+00:00ноември 29, 2022|Некатегоризирано, Новости|

На ден 29.11.2022 година во НИТП се одржа состанок [...]

14 07, 2022

Работна средба со високи претставници од АЛАЈАНС УАН во Научниот институт за тутун – Прилеп

2022-08-20T08:54:25+00:00јули 14, 2022|Некатегоризирано, Новости|

Работна средба со високи претставници од АЛАЈАНС УАН во [...]

Go to Top