+389 75 319 352|nit@uklo.edu.mk

biljana

About biljana

Овој автор сеуште не внел податоци.
So far biljana has created 53 blog entries.
3 08, 2023

Работна средба со министерот Љупчо Николовски и директорот проф д-р Валентина Пеливаноска во МЗШВ -Финансиска поддршка за набавка на систем за наводнување капка по капка за НИТП

2023-10-05T12:07:21+02:00август 3, 2023|Некатегоризирано, Новости|

Go to Top