Работна средба со високи претставници од АЛАЈАНС УАН во Научниот институт за тутун – Прилеп

Работна средба во Научниот институт за тутун – Прилеп со Глобалниот проект менаџер од Alliance one од Бразил Kaрлос Едуардо Пулцинели -Carlos Eduardo Pulcinelli и други високи претставници од Алајанс Уан.